STUEETAGEN DUPLEX BUNGALOW MEGET TÆT PÅ LA MATA BEACH

169.900 €

Ref: AA-2307

Beskrivelse

Beliggende i La Mata, Torrevieja, kun tre blokke fra stranden, byder dette charmerende to-etagers bungalowhus dig velkommen med sin middelhavscharme. Helt renoveret og udstyret med nye møbler, er dette hjem klar til at blive dit drømmehjem.

Stueetagen i denne bungalow har en stor terrasse, ideel til roligt at nyde morgenmad eller middag under stjernerne. Når du kommer ind, vil du blive mødt af lyse og moderne interiører med omhyggelig udsmykning, der skaber en indbydende og afslappet atmosfære. Køkkenet, fuldt udstyret med state-of-the-art apparater, integreres harmonisk med stuen, hvilket skaber et flydende og funktionelt rum.

I denne stueetage finder du også et stilfuldt og veldesignet badeværelse, som bringer komfort og stil til hjemmet. Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, hvilket letter overgangen mellem inde og ude, hvilket skaber et harmonisk flow.

Når du klatrer op ad trappen til øverste etage, vil du opdage de to hyggelige soveværelser, begge smagfuldt indrettede og udstyret med moderne og komfortable møbler. Det store soveværelse, det største af de to, har direkte adgang til en langstrakt terrasse, perfekt til afslapning og nyde den blide havbrise på varme sommernætter.

Et andet badeværelse på øverste etage sikrer komfort for beboere og deres gæster. Udsigten fra den øverste terrasse giver et glimt af de fredelige og behagelige omgivelser på La Mata, mens nærheden til stranden gør det nemt at nyde solrige dage på sandet og havet.

Alt i alt er dette hjem i bungalow-stil en perle i La Mata, Torrevieja, der kombinerer charmen ved Middelhavskysten med moderne bekvemmeligheder. Denne bolig er klar til at flytte ind og tilbyder et hyggeligt og stilfuldt hjem for dem, der ønsker at nyde livet ved kysten i et afslappet og velholdt miljø.

SUM/IBI 180€
FÆLLESSKABSGEBYRER 420€

Egenskaber

Cerca del centro Cerca del mar

Generelt

rækkehus
1 Salon
2 Sovesale
2 Toiletter
1 Terrasse (20 m2)

Overflader

Bygget areal: 63 m2

Stat

reformeret

Udstyr

Møbleret
Pool
Grunde
Amerikansk kjøkken
Køkkenmaskiner
Samtaleanlæg

Kvaliteter

Forstærket dør
Sikkerhedslås

Pris

169.900 €
2.697 €

Energicertifikat

CALIFICACIÓN ENERGÉTICA

Consumo energía
kW h / m2 año
Emisiones CO2
kg CO2 / m2 año
A
B
C
D
E
F
G
EXENTO IN PROCESS

Beliggenhed og miljø

Torrevieja (Alicante)

Beliggenhed

Byområde
Fra 500 meter strand linje
Nordøst orientering


Lignende egenskaber